THE 53RD ANNUAL CMA AWARDS - Carrie Underwood hosts "The 53rd Annual CMA Awards" with special guest hosts Reba McEntire and Dolly Parton, celebrating legendary women in Country Music throughout the ceremony. Country Music's Biggest Night broadcasts live from Bridgestone Arena in Nashville WEDNESDAY, NOV. 13 (8:00-11:00 p.m. EST), on ABC. (ABC/Mark Seliger).DOLLY PARTON

Доли Партън няма телефон и мейл, комуникира само по факса

Дори в 21 век най-добрият начин някой да се свърже с Доли Партън е чрез факс. Докато останалата част от света отдавна премина към по-бързи форми на комуникация, като телефон, имейл или текстово съобщение, кралицата на кънтри музиката продължава да държи на факс машината си. И това важи дори и за най-близките й, които от години безуспешно я карат да остави остарялата технология.

Но, защо Партън продължава да използва факс машина?

Самата тя казва, че не се вписва много в “този свят на имейли, смс-и и социални медийни платформи. „Заобиколена съм от достатъчно хора”, споделя Доли. Близките на певицата от години се опитват да я убедят да се отдалечи от факс машината и да прегърне новите технологии, но тя просто не желае.

В над 50-годишната си кариера звездата си е сътрудничила с много изпълнители и всички те до един са били принудени да се свързват с нея, използвайки добрия стар факс.

„Кени Роджърс много ме дразнеше за това. Казах му: Слушай, ако ми трябваш наистина, тогава ще ти пратя съобщение дори и с пощенски гълъб пожелая ли да те открия. В действителност ще ми отнеме твърде много време, ако трябва да се свържа с всеки, който се опитва да се свърже с мен”, обяснява Доли Партън. „Така че просто казвам: Изпратете ми факс и аз ще ви върна съобщение”.

„Не звъниш на Доли, изпращаш й факс. Изпращате факс на вашите хора и вашите хора говорят с нейните хора. Това е единственият начин, който знам, за да се свържа с нея.

Дори кръщелницата й получава факсове от нея, споделя друга кънти звезда Риба Макентайър.

Доли Партън е много близка с кръщелницата си Майли Сайръс, която също получава съобщения от кънтри певицата по факса. „Никой друг не изпраща факсове в днешни дни. Буквално трябва да ходя до офиса на адвоката си, защото той е единственият друг човек, който все още зная, че има факс”, обясни Майли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *