Мелинда Гейтс е прощавала изневерите на Бил Гейтс

Мелинда Френч Гейтс проговори относно своя развод с Бил Гейтс. Френч призна, че 27-те години, прекарани с един от най-богатите хора в света, са били очарователни и хубави, макар раздялата да започва някъде със старта на пандемията. Според Мелинда тогава е била отчуждена от своя съпруг, но раздялата им се случва под един покрив, докато са с две от трите си деца – Дженифър, Рори и Фийби.

Въпреки различията между Мелинда и Бил Гейтс, двойката е успяла да се раздели без папараци и вниманието на публиката. Мелинда признава, че пандемията е имала положителен ефект, след като са имали време да се разделят тихо и спокойно. Филантропката е била разделена със своя съпруг по-рано, но през 2020 г. взима официално решението да приключи брака си.

Тя признава, че нейната дарителска организация продължава да е на нейно име, както и на нейните деца. Оказва се, че Бил не е поискал нищо. Бившата му съпруга твърди, че е мислила много върху темата за развода, мислела е за децата си и за въпросната фондация. Очаквала е да има промени и претенции от страна на Бил, но реално такива не са били изразени.

Изненадата е, че когато разводът е приключил, всичко е било на мястото си. Не е ясна връзката и договорните отношения, но Мелинда е заявила, че възнамерява да напусне “Фондация Бил и Мелинда Гейтс” в рамките на 1-2 месеца. Въпреки всички по-сериозни трусове, Мелинда признава, че сега се чувства много по-добре и е щастлива от факта, че вече всички ужаси са зад гърба ѝ. Тя е сменила своята адресна регистрация и заявява, че сега живее близо до приятели.

“Усещането за свобода е от особено значение”, заяви бившата г-жа Гейтс, която сега може да отиде до аптеката, без да бъде преследвана от папараци. “Нормалният живот, елементът който липсва, когато сте с един от най-богатите хора в света, сега отново е възможен.” Мелинда прекара повече от две десетилетия в подпомагането на жени и семейства.

Тя пише в X/Twitter, че това не е било лесно решение, но времето е правилно за напускане. Въпреки изпитаното съжаление, Мелинда смята, че оставя цялата фондация в много добра форма. По-важното е, че е направила заявка да продължи своята силна филантропия и няма намерение да изчезва от това поле.

Припомняме, че разводът беше финализиран официално през август, 2021 г. Причината, поне според Френч е, че нейният партньор е признавал няколко пъти за изневери и очевидно продължава с тази не толкова здравословна практика.

“Определено вярвам в прошката, затова работих много сериозно върху нея. Това не е просто един момент или нещо специфично, което се е случило. Идва един момент, когато е прощавано твърде много и не е здравословно да се продължи напред, особено след като доверието не може да се върне”, споделя Мелинда Френч по време на телевизионно интервю през 2022 г.

За съжаление има още един хвърлен камък по Бил. По нейните думи, отношенията между него и Джефри Естийн са причина да се замисли за раздяла. “Не бях съгласна с тези срещи и многократно му го подчертах. Срещала съм Епстийн само един път. Исках да видя кой е този човек и съжалявам за всяка една секунда, в която е прекрачил дома ми”, споделя Мелинда пред Гейл Кинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *