Ванеса Хъджинс се ядоса на папараците, които разкриха, че е родила

Ванеса Хъджинс изрази възмущението си чрез публикация в “Инстаграм”, след като папарашки снимки на нея и новороденото й бебе бяха разпространени от таблоидите. Актрисата сподели, че личното пространство на семейството й е било нарушено в момент, който е трябвало да бъде специален и личен.

“Разочаровани сме, че поверителността на нашето семейство бе незачетена и използвана от алчността на медиите”, написа тя в своя профил. Новината за раждането беше първоначално съобщена от TMZ, които публикуваха снимки на Ванеса, напускаща болницата със съпруга си, бейзболиста Коул Тъкър, и новороденото им бебе.

“Въпреки всичко това всички сме здрави и щастливи” добави звездата от “Училищен мюзикъл”.

Бременното коремче на Ванеса направи своя дебют на червения килим на тазгодишните награди на Академията. Тя и Тъкър минаха под венчилото през декември 2023 г., а раждането на първото им дете бе дългоочаквано събитие.

Най-скорошната поява на актрисата на големия екран бе в екшън филма “Лоши момчета: Всичко или нищо” заедно с Уил Смит и Мартин Лорънс. В интервю за E! News през май, тя сподели колко е развълнувана да покаже работата си на бъдещите си деца. “Ето защо избирах толкова различни роли в кариерата си. Исках да съм сигурна, че когато имам деца, ще има какво да гледат на всяка възраст”, каза тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *