Марго Роби е бременна с първото си дете

Марго Роби е бременна!

Много източници потвърдиха, че 34-годишната звезда от “Барби” и съпругът ѝ Том Акерли очакват първото си дете.

“People” твърди, че  австралийската актриса и продуцент Марго Роби е бременна с първото си дете. Нито тя, нито съпругът ѝ – британския продуцент Том Акърли, са потвърдили официално новината.

Щастливото семейство беше забелязано да се наслаждава на романтична ваканция на езерото Комо. Роби била заснета с изрязана риза, което накара мнозина да помислят, че тя е бременна. Актрисата, която изигра Барби в едноименния филм, прикривала бялата риза със сако и подходящ панталон.

Фотографи заснели как двойката се готвела да отиде на разходка с лодка, а на една от снимките Акърли помагал на съпругата си да се качи плавно в лодката.

Роби и Акерли, който също е на 34 години, се срещат за първи път през 2013 г. на снимачната площадка на драмата от Втората световна война “Френска сюита”, където той е асистент-режисьор, а тя е пред камерата.

Те се ожениха през декември 2016 г.

Роби и Акерли са били първо приятели и са работили заедно в продуцентската компания LuckyChap в екип от четирима продуценти, в който влизат още приятелката на Роби от детството Софи Кер и Джоузи Макнамара.

През миналия месец Акърли разказа пред The Sunday Times как двамата с Роби балансират между личния и професионалния си живот.

Прекарваме по 24 часа на ден заедно,” каза той. “Това е безпроблемно. Не правим разделение между професионалния и личния си живот. Всичко се превърна в едно нещо.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *