Avon “Срещу рака на гърдата” дари 10 000лв на МБАЛ Търговище

Avon направи дарение към МБАЛ – Търговище на стойност 10 000 лв. от кампанията „Мисия срещу рака на гърдата“. Болницата получи нова хидравлична операционна маса и хистероскопски комплект за инспекция.

През 2020 г. Avon продължава своята мисия срещу рака на гърдата, реализирайки ново дарение, с което компанията цели да продължи подкрепата си за жените, борещи се с коварната болест, както и активностите си в посока ранна диагностика и информираност на обществото.

„Благодарение на дарението от мисията на Avon срещу рака на гърдата, в МБАЛ – Търговище ще имаме възможност по-ефективно да продължаваме да подкрепяме още повече жени с рак на гърдата и техните близки на местно ниво. Успешното ни сътрудничество е резултат от общите усилия, както на мениджмънта на болницата, така и на всички служители и представители на компанията Avon. Благодарим за тяхната отдаденост и неуморна работа.”, отбеляза д-р Дарин Димитров, кмет на град Търговище.

Вече 19 години средствата в кампанията се набират целогодишно чрез благотворителни продукти от розовата серия, като 100% от печалбата от всеки поръчан артикул се дарява.

Благодарение на общите усилия на представители и клиенти на Avon, компанията е дарила над 1 500 000 за превенция и ранна диагностика на болестта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *