Емили Ратайковски споделя краткия филм „Моментите, в които падаме“

Музата на Керастаз споделя размислите си за създаването на семейство, бремеността и грижата за косата през този етап от живота си.

Всестранно развитата Емили Ратайковски, лице на Kérastase, луксозна марка №1 за професионална грижа за косата, очаква своето първо дете. Едно изживяване, което според  нея може да се усеща като попадане в непознатото. Наскоро лъчезарната бъдеща майка си сътрудничи с марката за създаването на кратък филм, показващ лични кадри от нейната бременност и разкриващ концепцията за „падане“ в много различни аспекти от живота – от създаването на семейство, до наваксване със съня, а дори и за грижата, която полага за косата си по време на бременността.

„Едно от нещата, които ме притесняват в периода след раждането, е появата на косопад. Щастлива съм, че мога да се доверя на серията Genesis на Kérastase, която е създадена именно за тази нужда. Използвам подсилваща вана Genesis, която има невероятен аромат, а това е много важно за мен при избора на продукти за грижа за косата.“ – Емили Ратайковски

За да запази косата си силна и здрава след раждането, Емили започва да използва серията Genesis на Kérastase, предназначена за грижа против косопад. Мотото на серията Genesis e „Не се страхувайте от падане“, а Емили е силна, безстрашна жена, която със сигурност не се бои от непознатото.

Kérastase се гордее да бъде избраната от Емили грижа за коса и да придава сила на нейната естествена красота, която е източник на вдъхновение за всички млади жени по света и на едно ново поколение майки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *