Новите TWS слушалки HUAWEI FreeBuds 5 с Open-fit дизайн вече са на българския пазар

Новите TWS слушалки HUAWEI FreeBuds 5 с Open-fit дизайн вече са на българския пазар в мрежата на А1, Yettel, Vicacom, Технополис и Зора, с препоръчителна цена от 299 лв.

Елегантните извивки на FreeBuds 5, звукът с висока разделителна способност, дългият живот на батерията и интелигентната аудио свързаност го правят идеален спътник за млади, модерни хора, които жадуват за красиви и лесни за използване устройства.

С преднина в естетиката

Първото, с което ви грабват HUAWEI FreeBuds 5, е футуристичният дизайн на слушалките с форма на капчица, резултат от десетки хиляди ергономични симулации и стотици оптимизации, които гарантират, че двойните S-образни криви следват контурите на човешкото ухо. Дизайнът с форма на капка осигурява по-голяма контактна площ между слушалките и ушите, което намалява напрежението и води до много по-комфортно

Елегантните извивки се отнасят само за слушалките, не и за калъфа за зареждане.

изживяване при носене. Стъблото във формата на дъга гарантира, че натискът е равномерно разпределен при докосване на слушалка, така че взаимодействието да е без никакви усилия.

По отношение на самия звук, Huawei FreeBuds 5 предлагат мощно акустично представяне, благодарение на своя новаторски отделен високоговорител, модул за  батерията и архитектура на платката за управление. Тъй като всеки компонент работи независимо един от друг, скоростта на зареждане и аудио производителността могат свободно да се издигат до нови висоти.

FreeBuds 5 се предлагат в три цвята: Ceramic White, Silver Frost и Coral Orange, като наличностите могат да варират в различните търговски обекти. Кутийката за зареждане на слушалките впечатлява със зашеметяващия си матов блясък и текстурирана повърхност, отваряща и затваряща се със забележителна лекота.

Звук с висока разделителна способност

Високоговорителите са това, което правят слушалките специални, а HUAWEI FreeBuds 5 впечатляват и в тази област. Те са снабдени с ултрамагнитен динамичен драйвер, оборудван с бас турбо технология, гарантираща удивителни ниски тонове и баси, падащи до 16 Hz. Честотният диапазон е с 50%по-висок от модела от предишното поколение благодарение на магнитите с двойна верига. Тройният адаптивен еквилайзер оптимизира качеството на звука в реално време в целия диапазон от 100 Hz до 2000 Hz, за да елиминира несъответствията, причинени от формата на ушния канал, състоянието на носене и нивото на звука, за да осигуряват постоянно отлично качество на възпроизвеждането.

FreeBuds 5 поддържа L2HC и LDAC™ и е сертифициран както от HWA, така и от Hi-Res Audio Wireless. Скоростта на предаване на аудио на слушалките е до светкавично бързите 990 kbps и се поддържа 96 kHz/24 бита HD аудио за чист висококачествен звук.

и състоянието на носене. С интелигентен динамичен ANC, слушалките са в състояние да идентифицират околния шум и да регулират режима на шумопотискане в реално време.

Решетката от три микрофона на слушалките работи в тандем с алгоритъм за дълбока неутрална мрежа (DNN), за да елиминира шума по време на разговори, така че да се чувате силно и ясно, независимо дали пътувате с метрото, седите в оживено кафене, или се разхождате по оживена улица.

FreeBuds 5 идват с персонализиран изскачащ прозорец, аудио уиджети, център за аудио връзка и други смарт функции, захранвани от EMUI13 и приложението AI Life.

Подобрен живот на батерията и бързо заредане

Слушалките могат да се използват за удивителните 30 часа при пълно зареждане, а бързото 5-минутно зареждане може да поддържа до 2 часа слушане, 200% по-бърза скорост на зареждане от предишното поколение.

Съвместими с вашето устройство

HUAWEI FreeBuds 5 са съвместими с iOS и Android смартфони. Механизмът за лесно свързване позволява на потребителите да изпитат отличното качество на звука на слушалките Huawei при всяко устройство, използващо Bluetooth, без значение каква система поддържа. Иновативната технология на Huawei осигурява удобно слушане по всяко време, навсякъде и с всяко устройство.

Ако търсите персонализирани контроли, пробвайте приложението AI Life. Ако сте потребител на Android, можете лесно да го изтеглите и инсталирате от Huawei AppGallery. Потребителите на iOS могат да се възползват от интелигентните функции, само като използват всички основни функции на Huawei FreeBuds, достъпни чрез директно свързване на устройството със смартфон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *