70-годишна почитателка на Роби Уилямс е в кома – паднала на негов концерт

Почитателка на Роби Уилямс се бори за живота си, с тежки наранявания по главата, след като паднала по ужасен начин на концерта му в Сидни, съобщава “Дейли Мирър”.

Жената, за която се смята, че е на около 70 години, е била откарана по спешност в болница и се предполага, че е била поставена в изкуствена кома след инцидента на стадион “Алианц” в Сидни.

Твърди се, че е била на горното ниво на трибуната и се е опитвала да се покатери по седалките, когато е паднала. Парамедиците били повикани на стадиона в 22,15, като говорителят на Бърза помощ потвърдил пред “Sky News Australia”, че тя е била откарана в болница в критично състояние.

Роби все още не е коментирал инцидента, но затова пък е пуснал жизнерадостен пост в Instagram, за да сподели снимки от вечерта. Той написа: “Сидни: това беше незабравима вечер, благодаря ти – обичам те, Австралия. Поздравления за Даниел и Лорън – желая ви цял живот да сте щастливи заедно. Роб.” 

Феновете се втурнаха да го поздравяват виртуално за шоуто, като един от тях написа: “Каква вечер! Благодаря ви за невероятното изпълнение Накарахте 40 000 души да се почувстват така, сякаш разговаряте лично с всеки от нас! Истинска легенда.”

Друг коментира: “Хареса ми всяка минута от твоето шоу снощи. Ти  пееше по-добре в самия край”. Трети казва: “Виждал съм те повече пъти, отколкото мога да преброя. В много различни градове. Това шоу беше най-доброто”. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *