Матю Макконъхи издава мемоари, написани за 12 дни в пустинята

Звездите просто обичат да разказват живота си, затова на книжния пазар рядко липсват нови автобиографии, пълни с любопитни подробности за бляскавото съществуване в Холивуд. Предстоящият мемоар на Матю Макконъхи няма да е по-различен. Вълнуващото обаче при него е това, че въпреки заглавието му Greenlights, той е подготвил книгата… без светлина. 

“Отидох в пустинята сам за 12 дни, без електричество”, споделя Матю за подготовката на мемоара. “Водя дневник от 36 години, преди няколко жена ми ме ритна отзад и каза, че е време да видя за какво става дума.”

50-годишният актьор разкрива, че писането и търсенето на “зелените светлини” е успяло да му помогне да преоткрие себе си.

“Забелязах много червени и жълти светлини в живота си. С течение на времето те станаха зелени. Установих колко много неща съм научил от баща си и хората около мен”, разказва Макконъхи. “Намираме се в една голяма жълта светлина. Предвиждам ден, в който, ако се справим добре сега, ще можем да погледнем назад към тази година и ще кажем, че това беше един от най-трудните, но и от най-добрите моменти.”

Признавайки, че не е никак лесно да прекарваме толкова много време затворени вкъщи, Матю споделя: “Всеки има своите дни, но времето, прекарано заедно, е наистина страхотно.Уморени сте, имате настроение, след това нямате. Това продължи известно време и ще мине още малко. Всеки ден се усеща като събота”, а единственият начин да се справим с това е като създадем някаква структура.

“Гледам да се уверя, че тренирам веднъж на ден, карам без посока веднъж на ден и не забравям връзката си с музиката. Опитвам се да погледна на всичко това като на бонус време, прекарано със семейството и даващо възможност да погледнем в интроспекция.” 

Greenlights вече е налична за предварителна поръчка, но официалната ѝ премиерна дата е 20 октомври. По думите на актьора, това е “любимото произведение на изкуството, в което някога съм участвал”, а на страниците му ще открием различни “истории, молитви, стихотворения, хора и места”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *