Армия от красавици откри бутик TianDe

Повече  50 секси мацки щурмуваха новооткрития бутик TianDe – Красиви и щастливи този уикенд в Студентски град.

Красавиците бяха специални гости на собственичката на магазина Лени Ханджийска. Бутик TianDe е нов обект от световния гигант за органик козметика. Дамите успяха да се запознаят с невероятните продукти за красота и здраве, произведени по древни тибетски рецепти. Вечерта бе допълнена от класно вино и изискани блюда. Лени Ханджийска призова момичетата и на 20 и на 30 по две да не забравят, че красотата си е красота, но трябва да се поддържа… най-вече с качествена козметика.

Вечерта бе даден старт и на поредната благотворителна инициатива на сдружението с обществена ползва Доброто.бг. Инициаторите са обещали до средата на следващата година да изградят, с помощта на дарители, първата в София детска площадка за деца в неравностойно положение. Още същата  вечер гостите събраха и  дариха 250 лв., с което поставиха началото на кампанията.

Бутик TianDe – Красиви и щастливи може да намерите в Студентски град, улица Александър Фол 2. Може да тествате продуктите на марката, да получите професионална консултация, както и безплатна СПА терапия за ръце.

Снимки : HILiFe

3 thoughts on “Армия от красавици откри бутик TianDe

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *