Стартира турнето “Крале на Силата”

Пълни с ентусиазъм и решителност “Кралете на Силата” стартираха обиколка из България, да събудят мъжеството и огъня в младите,  да върнат ентусиазма на старите чрез силова надпревара на лежанка, набирания и кофички. След откриването на сезон 2020 миналата събота в Кърджали, този петък от 11 часа мускулестата банда на Киро Скалата ще бъде  пред  хипермаркет АБС, ЯМБОЛ. Американската лимузина Linkoln Town Car на Limosbg.com пълна с подаръци и цветния и енергичен екип от секси и атлетични дами и напомпани момчета ще очаква млади и стари жители на Ямбол паркинга да получат своя подарък.

 “За първи път гостуваме в Ямбол . Тук съм идвал многократно на дискотека , но Крале на Силата съм правил много пъти в Сливен ,който се намира на няколко километра. Знам,че това е район на силни борци ,джудисти и велики гимнастици. Нашето шоу е насочено към пълните аматьори, към онези, които не са докосвали тежести, за онези които ще открият едно ново начало чрез импулс от емоция и материални стимули. Разбира се тези ,които са положили много труд в тренировките са задължително поканени ! Те ще счупят своите рекорди, участвайки в нашето шоу и ще получат внимание , признание и награди от нашия екип . Всички участници са наши звезди и Крале на Силата”, разказва продуцента и водещ Кирил Вълчев – Скалата.

Партньори в благородното начинание на местно ниво са Фитнес  Стил, които осигуряват спортното оборудване и фитнес карти за награди . След шоуто, екипът ще възстанови мускули с  вкусните ястия на механа Болярите. Хотелски комплекс “Екатерина” , ще приеме “Кралете на Силата” за почивка на чист въздух и простор. Вечерното парти  след шоуто ще бъде в Club Valentina.   


Наградите  за над 3000 лв. са осигурени от  протеинови вафли Fit Spo, издателска къща AMG Publishing, пуканки от American Popcorn Company, алкална вода от Kangen, хранителни добавки Naturpharma, подаръци от винарска изба Terra Tangra, хранителни добавки Fortex , сладоледи “Карил” и ръчно направени сaпуни Funky Labs .  


 Медийни партньори : Sportal.bg , Национална телевизия “Ера”, кабелна телевизия “Деймос “, DSTV , Qmbol Press , сп. Слава , вестник 19 мин. , DartsNews.bg , 2B- Consult.com, Paragraph21.com и  LevelFamous.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *