Неустоимата “Круела” – вече в кината!

Тази година носителката на „Оскар“ Ема Стоун ще бъде Круела – най-новата игрална продукция на Дисни, ще ни отведе в ранните години от живота на един от най-известните злодеи в киното, който наред с това се е превърнал и в една от най-известните модни кино икони – Круела де Вил!

Действието на Круела се развива в Лондон, през 70-те години, в разгара на пънк-рок революцията и ни отвежда по стъпките на младата Естела, умно и креативно момиче, твърдо решено да наложи своето име в света на модата с уникалните си дизайни. Тя се сприятелява с двойка млади крадци, които откриват веднага приключенския й дух и апетита й за влечението й към неприятностите, и заедно започват да се вихрят из лондонските улици.

Един ден, модният талант и усет на Естрела към модата попадат в полезрението на Баронеса фон Хелман, модна легенда, известна с убийствените си стил и класа (в ролята –  двукратната носителка на „Оскар“ Ема Томпсън. Но тяхното запознанство и отношения ще предизвикат вълна от събития и обрати, които ще събудят тъмната страна на Естела и ще я превърнат в мрачната и отмъстителна, но никога не изневеряваща на модния си стил – Круела!

Срещаме се с единствената и неповторима Круела – 28 май само в кината!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *