Албум на Тейлър Суифт с удивителен скок в класация, какъвто не е имало от 90-те

Почти шест месеца след като за първи път покори върха в албумната класация на “Billboard” с тавата си “Fearless (Taylor’s Version)”, Тейлър Суифт отново оглави чарта, съобщава сайтът на изданието.

Тя се изкачи на първа позиция от 157-о място с продадени 152 000 еквивалентни единици. Драстичният скок в подреждането изпълнителката направи, след като на първи октомври пусна песните на диск със свой автограф в онлайн магазина си, както и на винилова плоча.

Албумът беше начело на чарта в средата на месец април за една седмица.

Скокът на “Fearless (Taylor’s Version)” е най-големият в класацията от април 1997 г. Тогава “Life After Death” на The Notorious B.I.G. се изстреля на върха от 176-а позиция.

Тейлър Суифт

Втората си позиция в класацията на “Billboard” запазва “Certified Lover Boy” на Дрейк със 111 000 еквивалентни единици. Албумът беше на върха на подреждането през трите седмици след излизането си на пазара.

Третото място е за Мийк Мил с тавата “Expensive Pain”, която дебютира тази седмица в чарта с 95 000 еквивалентни единици.

Бившият номер едно в класацията рапърът YoungBoy Never Broke Again със своя “Sincerely, Kentrell” слезе на четвърта позиция, предава БТА. От него са продадени 71 000 еквивалентни единици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *