Миналото застига Мария Станкова в „Пътят на честта“

Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват в драматичния сериал „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA. Мария изпада в шок, когато получава съобщение със запис, в който признава, че е извършила убийство. Единственият човек, който е знаел за неговото съществуване до момента, е Киро Християнина. Тя няма представа кой може да се е сдобил с видеото и не е сигурна как да реагира на уличаващия материал, с който дълги години е била шантажирана от вече мъртвия бизнесмен. Кой и защо го изпраща на Мария, коя е жертвата и каква е причината за престъплението, не пропускайте разберете от вторник до четвъртък в 20:00 ч. 

Разкритието, че Жаки е продала своя дял в холдинга на Анелия, истински разочарова и отчайва Калоян. Необмислената постъпка на сестра му отнема контрола върху собствената му компания и го поставя в безнадеждна ситуация. Единственият изход според Калоян е да се откаже окончателно от своите дялове. Принуден от обстоятелствата да вземе крайно решение, той се съгласява на среща с Анелия и нейния адвокат. На нея Калоян ще им съобщи намеренията си, а Ленков ще предложи да откупи неговата част от строителната фирма. Ще бъде ли достатъчна сумата, за да обезщети дългогодишния труд на Станков и ще приеме ли той офертата?

В Бургас Филип ще съобщи на съпругата си, че няма да позволи на Мария да се измъкне безнаказано за всичко, което е причинила на семейството му и вече е напълно сигурен, че трябва да я осъди. Марго не разбира защо мъжът й продължава да дълбае в случая, но е убедена, че причината се крие в постоянните манипулации на свекърва й. Ще успее ли тя да го убеди все пак да не съди Станкова? Междувременно Димитър ще бъде нападнат в килията си в затвора. Какво ще се случи с него и кой е отговорен за побоя?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *