La nouvelle campagne 2018 de Messika avec Gigi Hadid. Le 17 décembre 2018 Messika gets festive with the launch of its Holiday 2018 campaign. The French luxury jeweler continues its relationship with Gigi Hadid for the new season. The blonde beauty dresses in a scarlet trench coat paired with sparkling diamonds., Image: 403248234, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Messika via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Джиджи Хадид с молба към феновете си и папараците

Джиджи Хадид реагира остро срещу папараците, които постоянно искат да снимат 26-годишната звезда и нейната дъщеричка. Моделът написа предупредително писмо, насочено срещу тях, в което им забранява да снимат бебето ѝ. В писмото си до пресата тя настоява да не се правят и разпространяват снимки на дъщеря ѝ, която се роди миналата година, пише каналът “Stars News” във vbox7.

“До папараците, пресата и обичаните от мен фен акаунти. Докато бебето ни расте осъзнаваме, че не можем да я предпазим от всичко така, както сме искали, но можем поне малко”, пише Хадид и обяснява, че дъщеря ѝ обича да опознава света около себе си, но не може да направи това само от детската си количка.

“При последните ни посещения в Ню Йорк тя започна да се опитва да става и да иска да я нося (нещо, с което е свикнала у дома). Тя не разбира защо количката ѝ е покрита в града или от какво съм искала да я предпазя. Въпреки това искам тя да вижда най-невероятния град в света, както и красивите и различни хора, които се разхождат по улиците на Ню Йорк.”

Джиджи се обръща към папараците, пресата и феновете, че на този етап умишлено никога не е споделяла лицето на дъщеря си в социалните мрежи. “Нашето желание е тя да избере как да се представи на света, когато навърши пълнолетие и да може да живее възможно най-нормално, без да се притеснява от публичен образ, който не е избрала.”

Моделът моли медиите, ако публикуват снимка на детето ѝ, да цензурират лицето, като то бъде размазано, ако случайно я хванат камерите.

“Знам, че това е допълнително усилие, но искам най-доброто за моето бебе, както всяка друга млада майка”. Джиджи и половинката ѝ Зейн Малик искат малката Кай да избере как да споделя за себе си със света, когато стане голяма, пише още Джиджи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *