Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин си дадоха втори шанс и отмениха развода си

Източник съобщава пред сп. “People”, че една от любимите двойки на Холивуд – Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин, отново са заедно. Освен това представителят на актьора от “Роки” наскоро заяви пред Page Six: “Те решиха да се срещнат отново у дома, където разговаряха и успяха да изгладят различията си. И двамата са изключително щастливи.”

Новината за помирението идва няколко дни след като в съдебно дело в окръг Палм Бийч, Флорида, се казва, че 54-годишната Флавин и 76-годишният Сталоун са се съгласили, “че е в най-добър интерес на всеки от тях поотделно и по-важното – на всички заедно като семейство, да разрешат всички въпроси, свързани с прекратяването на брака им, по достоен, приятелски и личен начин извън съда”.

Съпрузите, които сключиха брак през май 1997 г., имат дъщери Скарлет, която е на 20 години, Систин – на 24 години, и София – на 26 години.

Флавин е подала молба “за прекратяване на брака и други облекчения” от Сталоун преди малко повече от месец, на 19 август. Тя твърдеше, че мъжът ѝ “е участвал в умишлено разпиляване, изчерпване и/или разхищение на брачното имущество, което е оказало неблагоприятно икономическо въздействие върху семейното имущество“, което той отричаше.

По-късно бившият модел, както и настоящ предприемач и собственик на бизнес заяви ексклузивно пред сп. “People”:

“С тъга съобщавам, че след 25 години брак подадох молба за развод със съпруга си Силвестър Сталоун. Въпреки че вече няма да сме женени, винаги ще ценя повече от 30-годишната връзка, която имахме, и знам, че и двамата сме отдадени на нашите прекрасни дъщери. Моля за неприкосновеност на личния живот на семейството ни, докато продължаваме напред по приятелски начин.”

По онова време звездата от “Рамбо” също направи публично изявление: “Обичам семейството си. Ние решаваме тези лични въпроси по приятелски и насаме.”

През изминалия понеделник артистът сподели снимка в Инстаграм, на която се държи за ръка съв съпругата си. В допълнение към снимката на двойката, Сталоун сподели стара семеен кадър на себе си, съпругата си и трите им дъщери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *