Алек Болдуин претърпя операция на тазобедрената става

Алек Болдуин е претърпял операция за смяна на тазобедрената става, след като е страдал от “интензивна хронична болка”, твърди съпругата му.

65-годишният американски актьор, който беше в светлината на прожекторите след фаталната стрелба по 42-годишната операторка Халина Хътчинс на снимачната площадка на уестърн филма “Rust” през октомври 2021 г., получи ново “качество на живот” след успешната операция, пише “Sky News”.

Споделяйки снимка в Instagram на двамата от болничното легло, съпругата му, 39-годишната Хилария Болдуин, написа: “Алек получи ново бедро днес. Отне дълго време, докато се случи”.

Тя продължи да благодари на лекарите и персонала на болницата. Новините за здравословното състояние на актьора, който наскоро стана дядо, са на фона на наказателните производства срещу него. Прокурорите в Санта Фе, в американския щат Ню Мексико, настояваха за две обвинения в непредумишлено убийство, докато не бяха разкрити “нови факти”, които “изискват по-нататъшно разследване и съдебномедицински анализ”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *