Илън Мъск злепостави бившата си Амбър Хърд, като сподели нейна снимка без позволение

Илън Мъск злепостави бившата си приятелка Амбър Хърд, качвайки снимка, без нейно позволение в платформата “Х” (някогашен Twitter).

Още докато бяха заедно, Илън призна, че Хърд има прилики на герой от една от любимите му видеоигри – Мърси от “Overwatch”. Точно поради тази причина през 2016 г. Амбър се сдобива с такъв костюм, правен по поръчка. 

“Тя наистина се облече като Мърси. Беше страхотно”, написа тогава той в бившия Twitter, като качи и изображение на персонажа в играта.

Няколко години по-късно Илън отново засегна темата за любимата си видеоигра, като тази седмица сподели снимка на самата Амбър, облечена в костюма. Кадърът бързо събра милиони преглеждания и десетки хиляди харесвания. Той показва актрисата в бял тоалет, подчертан с метални крила, латексово боди с разголено деколте и златен ореол. Когато публикацията достигнала до Хърд, източници на “Page Six” коментираха, че е останала “безмълвна” – не само, защото отдавна не са заедно, а и защото снимката е качена без нейно позволение.

Причината Мъск да качи снимката е, за да потвърди анекдот в новата биография на автора Уолтър Айзъксън за него, озаглавена “Илън Мъск”, но тъй като Хърд “не е дала разрешение на Илън да използва снимката”, той решил да го направи на своя глава.

Снимката, правена през 2016 г. идва малко след като семейството на Мъск призна, че презира Хърд, защото я смята за “токсична” и “кошмарна”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *