Шерил Кроу обяви нов сингъл и албум

Шерил Кроу, която преди броени дни бе въведена в Залата на славата на рокендрола, оповести нов сингъл и албум, съобщи БТА, позовавайки се на информация от “Music News”.

Единадесетият студиен албум “Evolution” на Кроу ще се появи на музикалния пазар на 29 март 2024 г. Певицата оповести и нов сингъл, озаглавен “Alarm Clock”.

“Казах си, че никога повече няма да запиша албум, смятах, че няма смисъл да го правя. Но тази музика идва от душата ми. Надявам се всеки, който чуе този запис, да усети това. Сега всичко е по-ориентирано към песните, а създаването на албум е огромно начинание. Тъй като песните просто продължаваха да извират от мен, беше съвсем очевидно, че това ще бъде албум”, сподели 61-годишната Шерил Кроу.

На 3 ноември тя бе въведена в Залата на славата на рокендрола заедно с Миси Елиът, Кейт Буш, Уили Нелсън, Шака Кан, Джордж Майкъл (посмъртно), създателя на Soul Train Дон Корнилиъс, The Spinners, Rage Against the Machine, Кул Херк, Линк Рей, Ал Купър и дългогодишният текстописец на Елтън Джон Бърни Топин. На церемонията в Ню Йорк Шерил Кроу пя заедно с младата изпълнителка Оливия Родриго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *