Вила Синтика е претендент за престижни Балкански награди

Церемонията е на 5 декември в София

Постигането на високи оценки в световната мрежа за резервации Booking остава едно от големите предизвикателства за хотелите и туристическите услуги на Балканите, категорично е международното жури на деветото издание на Балканските награди за туристическа индустрия 2023. Сред претендентите за златните статуетки 4-звездната перла на курорта Сандански – Вила Синтика, носител на превъзходни оценки в Booking.
B истински форум на туризма ще се превърне церемонията Вalkan Awards of Tourism Industry 2023, обещават организаторите на събитието – международната платформа Global Leaders. Основната им цел е да селектират добрите примери в туризма на Балканите – общини, хотелиери,  тур агенции и мениджъри  от различни държави. 
Гала вечерта се събере лидерите в балканския туризъм на 05.12.2023 г. в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia, съобщава  агенция VIP Communication.
През 2023 г. хотелски комплекс Вила Синтика прави второто си разширение, добавяйки новаторска концепция за индивидуални вили и нов спа център. В техния дизайн прониква концепцията за дискретен лукс. Луксозното преживяване е свързано с естествеността, добрия дизайн и високото качество на вложените материали.Всеки детайл от интериора е избиран с мисъл за семейния комфорт – от детския басейн и площадките за игра, през специално изготвеното детско меню в ресторанта, до удобния достъп на хора със затруднено придвижване до всяка част на хотела.
Вила Синтика не е просто хотел. Намира се на територията на бивша опитна станция, където за първи път са култивирани сортове като Мелник 55 и Ранна мелнишка лоза. Хотелският комплекс е разположен в райско кътче в началото на град Сандански – мястото е много зелено, с над 40 вида екзотични растителни видове. На територията на комплекса се намира и изба “Синтика”, която всяка година създава изтънчени и награждавани вина. Ресторант “Синти” е перлата на комплекса. Тук гостите опитват уникални ястия в комбинация с отбрани вина.
Вила Синтика e преживяване, което съчетава в себе си многоликостта на региона на Сандански. Тук има древна история, премиум вина, средиземноморски дух и усещане за сладък живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *