Бионсе блесна на премиерата на “Renaissance” в Лондон

Бионсе заблестя на премиерата на филма, направен в чест на турнето й “Renaissance” в Лондон.

Озаглавен “Renaissance, A Film by Beyoncé”, ще представи огромното начинание на американската изпълнителка по време на концертите в подкрепа на албума й, спечелил “Грами” през 2022 г. Продуциран, написан и режисиран от самата нея, той преплита кадри от шоутата, които се проведоха по целия свят, със сцени зад кулисите и лични моменти между Бионсе и семейството ѝ, пише “Independent”.

Смята се, че около 2,7 млн. души общо са посетили “Renaissance” в продължение на петте месеца, което според “Billboard” това е допринесло приходи от близо половин милиард долара в световен мащаб.

На събитието присъства и в момента най-слушаната изпълнителка – Тейлър Суифт. След като Бионсе я уважи на премиерата на филма й “Eras”, сега Суифт й върна жеста, като посети “Renaissance”. Дори отправи реч, възхвалявайки Би като “пътеводна светлина”, която я е научила да “нарушава правилата и да се противопоставя на нормите на индустрията”. Двете поп звезди имаха изключително успешни години и вместо да се съревновават, демонстрираха добри отношения, подкрепяйки се взаимно през цялото време.

В публикация в Инстаграм след премиерата на “Eras” Суифт призна колко много означава за нея появата на Бионсе. “Толкова се радвам, че никога няма да разбера какъв щеше да бъде животът ми без влиянието на Бионсе”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *