Майли Сайръс не желае баща й да се жени повторно

Майли Сайръс се опитва да “вразуми” баща си.

Дъщерята на кънтри певеца Били Рей, който се сгоди за австралийската певица “Firerose”, е загрижена за него. Причината Майли да се тревожи за баща си е, че новата му жена, е склонна да го нарани или поне така ги вижда нещата актрисата. “Говори се, че той не иска предбрачен договор, така че всичко, което е спечелил, ще бъде разделено с нея 50 на 50. Освен това се опитват да имат дете възможно най-скоро”, казват запознати пред изданието “Radar”.

Половинката на Били е на 34 години. Двамата с него се сгодиха миналия ноември, като преди това излизаха само няколко месеца. “Майли иска да седне с него и да си поговорят като зрели хора – опитва се да го предпази и да не допусне някоя грешка. Притеснява се, че щом се оженят двамата, всичко ще им е по равно”, коментират още те. “Тя бе шокирана и ужасена от това, че баща й и с 20 години по-младата му жена са се сгодили, но вече е късно…той й сложи пръстен”, допълват.

Докато Майли се дразни на брака на татко си, по-малката ѝ сестра – Ноа Сайръс, изглежда, се противопоставя на този на майка им. Тиш Сайръс и Доминик Пърсел вдигнаха сватба това лято, но Ноа не е присъствала на тържеството. Двамата с Доминик се венчаха на 19 август, а Майли и сестра й Бранди бяха шаферки.

“Майли подкрепи брака на майка си, защото Тиш се държи зряло, докато Били не”, заяви още един запознат с казуса пред изданието. 

Певицата от самото начало има проблемна връзка с баща си. Източници разказаха пред “Radar”, че Майли е преминала през изключително тежък период с Били Рей и двамата почти не са си говорили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *