LOS ANGELES, CALIFORNIA - OCTOBER 02: In this image released on October 2, Irina Shayk attends Rihanna's Savage X Fenty Show Vol. 2 presented by Amazon Prime Video at the Los Angeles Convention Center in Los Angeles, California; and broadcast on October 2, 2020. (Photo by Jerritt Clark/Getty Images for Savage X Fenty Show Vol. 2 Presented by Amazon Prime Video)

Ирина излиза с Том Брейди, но все още искала да се омъжи за Брадли Купър

Отношенията между Ирина Шейк, Брадли Купър и Том Брейди вече са определяни от потребителите в социалните мрежи, а и от някои медии, като “най-красивият любовен триъгълник” в света.

И няма как да е по друг начин, тъй като отношенията между тримата са меко казано странни. Въпреки че вече за никого не е тайна, че рускинята и Брейди имат връзка, макар и все още неофициална, манекенката продължава да демонстрира близост и с бившата си половинка Брадли Купър, който е и баща на дъщеричката й Леа.

Снимки на ексдвойката по време на общата им лятна ваканция в Италия, ясно показаха, че те не поддържат единствено добри взаимоотношения, каквито се предполага между бивши партньори.

Двaмата демонстрираха близост и добро отношение, което породи не малко коментари, че май чувствата помежду им не са останали съвсем в миналото. Още повече, че излезе информация, според която Купър истински ревнувал Ирина от Том, тъй като не искал между двамата да се зародят силни чувства и по този начин да я изгуби завинаги.

Близък до манекенката пък издаде, че, макар тя да харесва куотърбека и да се наслаждава на времето прекарано с него, продължавала да се надява, че двамата с Брадли един ден ще се съберат и дори ще се оженят.

“Двамата вложиха години във връзката си все пак”, разказва източникът.

Що се отнася до Брейди, на този етап той нямал намерение скоро да се задомява. Той харесвал Шейк, но гледал на отношенията им по-скоро като забавление и добре прекарано време, отколкото като на сериозна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *